Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Abdullah Cakmakci verlaat na 17 jaar Laufen

Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest heeft Abdullah Cakmakci besloten om per 31 augustus zijn carrière buiten Laufen voort te zetten. "Wij danken Abdullah voor zijn inzet, kennis en vaardigheden, waardoor de organisatie zich verder heeft ontwikkeld de afgelopen jaren", laat het bedrijf weten. De werkzaamheden van Abdullah, zullen per direct worden waargenomen door Niels Hazelhoff en Raymond Elinga.


Abdullah Cakmakci en de set Ilbagnoalessi.

Tegelijkertijd maakt Laufen ontwikkelingen binnen het assortiment bekend. Zoals gepresenteerd op de ISH eerder dit jaar, komt er een volledig nieuwe badkamercollectie aan: Meda. De Meda collectie zal vanaf begin 2024 actief worden geïntroduceerd in de Benelux. De collectie heeft een grote verscheidenheid aan wastafels, toiletten, bidets, badkuipen en een volledig assortiment kranen en badkamermeubels.

Ook de set Ilbagnoalessi is vernieuwd. Er is gebruik gemaakt van Saphirkeramik en nieuwe kleuren zoals mat zwart en caffé mat. De vernieuwde Ilbagnoalessi collectie is per direct te bestellen.

Het algemeen bekende Jika assortiment zal verder worden geanalyseerd en in 2024 worden vereenvoudigd in aanbod. "Wij werken achter de schermen met ons team aan het optimaliseren van de assortimenten en zullen u later verder informeren over de wijzigingen die wij zullen doorvoeren in het assortiment. Door deze optimalisering zal het Jika assortiment weer optimaal aansluiten op de renovatie en nieuwbouw vraag", laat Laufen weten.

Meer informatie:
Laufen
(+31) 033 4502090
[email protected]
www.laufen.nl

[email protected]
(+31)06 82811701

[email protected]
(+31)06 13005308

Publicatiedatum: