Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Exposanten steken loftrompet over de organisatie van Trendz: 'De complimenten hiervoor!'

Van zondag 27 t/m dinsdag 29 augustus stond Evenementenhal Gorinchem in het teken van vakbeurs Trendz. Tijdens de najaarscollectie presenteerden meer dan 330 merken collecties, trends en diensten in de home deco & lifestyle sector. Na een rondgang van Wonen360 kan er maar één ding geconcludeerd worden: het was een zeer geslaagde najaarseditie. Lees hieronder enkele reacties van deelnemers.


Peter Bosman, Tanja Bosmans, Olivier De Cuyper en Vincent Patteet van Finesse. Bekijk hier de gehele fotoreportage van Trendz Najaar.

Finesse
Een van de debutanten was Finesse, dat een collectie (afwasbaar) tafelzeil en placemats presenteerde. "We willen stappen zetten op de Nederlandse markt, daarom hebben we ervoor gekozen om deel te nemen aan Trendz", aldus Olivier De Cuyper. En de beurs viel aardig in de smaak, waardoor Finesse alvast een plek heeft gereserveerd door de volgende editie. "We hebben er zelfs voor gekozen om de stand flink uit te breiden. Volgend jaar hebben we een kopstand met 48 m2."


Het team van Decostar bestond uit Gijs van Utrecht, Michelle Henderickx, Esmerij Voorneveld, Rianne Sipkema en Sietse Hoogstede.

Decostar
Wie aan Trendz denk, denkt aan aan Decostar. Met een gigantische stand is de totaalleverancier van woondecoratie bijna niet meer weg te denken. "Gezien het economische klimaat, was het even de vraag hoe het publiek zou zijn op de beurs. Maar klanten waren zeer positief. Ze zijn voornamelijk op zoek naar nieuwe dingen, waarmee ze de consument kunnen verrassen", blikt Sietse Hoogstede terug op het driedaagse event.

Ook voor de organisatie heeft hij een goede woorden. "Het was ook echt goed om te zien dat er weer allerlei (nieuwe) interieurbedrijven exposeerden. Daar heeft de organisatie zich hard voor gemaakt. Complimenten hiervoor!"


Bram Rijkers (VBW), Jeroen Blaauw (Jodeco) en Willem Lautenbag (Smithers Oasis).

Jodeco / VBW
Na een tijdje weggeweest te zijn, nam Jodeco Glass weer deel aan Trendz. Directeur Jeroen Blaauw wist het zeker: 'De dynamiek gaat gegarandeerd leuk worden. Ik ben ervan overtuigd dat het echt weer gaat leven', zei hij van te voren. En deze voorspelling bleek aardig te kloppen. "We wilden alleen terugkeren in een andere stijl. Je merkt dat 'op een beurs staan' anders is dan vroeger. Het gaat steeds meer over samenwerkingsverbanden", legt hij uit.

Dat was precies wat Bram Rijkers van Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) in gedachte had. Zijn idee was om deel te nemen met verschillende complementaire bedrijven. Zo gezegd, zo gedaan. Op het Bloem&Blad-plein stonden Jodeco Glass, VBW, Groothandelscentrum Plantion en Smithers‐Oasis. "De organisatie heeft ons idee volledig omarmt en ons geholpen om het concept uit te werken", voegt Bram tevreden toe.


Maaike vd Kruys-Dekkers en Niels van de Westerlo van Benoa.

Benoa
"Ik heb echt genoten van de afgelopen dagen", vertelt Niels van de Westerlo sprankelend. Hij kan zich volledig vinden in de eerdere reacties. "De voorjaarseditie een succes, maar nu ook weer. Het wordt echt goed bezocht. Normaal ligt bij ons voornamelijk de focus op meubels, maar hier doen ook de woonaccessoires het goed." Toch was de grote tafel (in het midden van de stand) de absolute blikvanger...


Marco Hartensveld en Ferry Peters van Passion for Pottery.

NDT International
Ook NDT International, van het label Passion for Pottery was na lange tijd weer te vinden in Evenementenhal Gorinchem. Marco Hartensveld vertelt dat ze 15 jaar geleden voor het laatst op de vakbeurs stonden. "Voornamelijk in outdoor zijn we sterk, maar hier wilden we laten zien dat we ook een mooie collectie indoorpotten hebben. Ik kan met een goed gevoel terug kijken op de afgelopen dagen. Niet alleen Nederlanders hebben we over de stand gehad, maar ook heel wat Belgen."

Bekijk hier de gehele fotoreportage.

Meer informatie:
Trendz Vakbeurzen
www.trendzvakbeurzen.nl