Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Droppery AI: unieke product content met één simpele klik

"Brug slaan tussen innovatieve merken en de meest ambitieuze (online) retailers"

Droppery, het geautomatiseerde integratieplatform, betreedt de markt met een revolutionaire benadering van het verbinden van Europese leveranciers en merken met krachtige online retailers. Als een op data gebaseerd product- en ordermanagementsysteem, automatiseert Droppery alles van actuele voorraadbeheer tot order-synchronisatie, waardoor retailers een nieuw tijdperk van mogelijkheden voor uitbreiding en omzetverhoging ingaan.

"We zijn verheugd om Droppery te introduceren als het platform dat de dynamiek tussen merken en retailers herdefinieert," aldus Marco Mulder, CEO van Droppery. "Ons doel is om een brug te slaan tussen de meest innovatieve merken en de meest ambitieuze (online) retailers, terwijl we tegelijkertijd de drempel verlagen voor groei en succes."In een tijd waarin e-commerce bloeit, staat Droppery klaar om de manier waarop merken en retailers samenwerken te transformeren. Het platform biedt een naadloze oplossing voor (online) retailers om met bestaande merken uit te breiden zonder direct in te kopen en met nieuwe merken samen te werken.

Bovendien zet Droppery kunstmatige intelligentie in om retailers in staat te stellen unieke content te genereren die naadloos aansluit op hun eigen merk. Met de kracht van AI kunnen retailers producten presenteren in hun eigen taal en schrijfstijl, waardoor een gepersonaliseerde en boeiende winkelervaring voor consumenten wordt gecreƫerd. Geen duplicate content meer dus.

Een van de belangrijkste troeven van Droppery is het gebruik van een logistiek netwerk. Voor groothandels en leveranciers die niet optimaal zijn ingesteld voor home delivery, stelt Droppery hen in staat om toch aan deze vraag te voldoen. Dit opent nieuwe deuren voor bedrijven die eerder beperkt waren door logistieke uitdagingen.

Meer informatie:
Droppery
Vossiusstraat 20 2
1071 AD Amsterdam
020 210 1895
[email protected]
www.droppery.io

Publicatiedatum: