De Interieur Club vraagt om hulp:

'Wat is de beste interieuropleiding van Nederland?'

De Interieur Club krijgt wekelijks veel vragen over wat de beste interieuropleiding van Nederland is. Dat is een ingewikkelde vraag om te beantwoorden omdat je jezelf moet afvragen waar je precies naar op zoek bent. Ook bieden de verschillende opleidingen ander lesmateriaal maar ook een bepaalde onderwijsvorm of docent kan wel goed of niet goed bij jou passen.150 interieurprofessionals gezocht!
Heb jij een interieuropleiding gevolgd? De Interieur Club zou het interessant vinden als jij kan helpen en dat je de vragenlijst zou willen invullen. Er zijn veel positieve verhalen over de verschillende interieuropleidingen maar ook verbeterpunten. De Interieur Club is heel benieuwd hoe jij je interieuropleiding ervaren hebt en wat de gemene delers zijn die uit het onderzoek komen. Er zijn minimaal 150 interieurprofessionals nodig die het onderzoek hebben ingevuld zodat het een representatief onderzoek is. Invullen duurt maar 3 minuten.

Resultaten beste interieuropleiding van Nederland
Tot en met 30 september 2023 kan jij de vragenlijst invullen op de website van De Interieur Club. Daarna worden de resultaten geanalyseerd (indien er minimaal 150 deelnemers zijn). De resultaten worden gedeeld in oktober in de wekelijkse nieuwsbrief. De vragenlijst is anoniem en er zullen alleen algemene resultaten en meest voorkomende opmerkingen met iedereen gedeeld worden. Doe jij ook mee?

Bekijk hier de vragenlijst

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.