Ymage maakt debuut tijdens Meubelhartdagen

"Content genereren uit 3D steeds belangrijker geworden binnen e-commerce"

De Meubelhartdagen in Beusichem staan al vele jaren in het teken van meubelfabrikanten en -groothandels, maar vanaf de komende editie zal ook een dienstverlener zich presenteren aan het publiek. Ymage, dat meubelfabrikanten, merken en webshops ondersteunt, zal haar debuut maken tijdens de interieurbeurs. De Rotterdamse onderneming is geen meubelleverancier, maar een aanbieder van content en dan met name gespecialiseerd in het genereren van content uit 3D.Ymage helpt bedrijven met het maken van product- en sfeerfoto's uit 3D, product animaties, Augmented Reality (AR), Prototype visualisatie en 3D configuratoren. "Hoewel je een bedrijf zoals Ymage misschien niet direct bij Meubelhart verwacht, is het genereren van content uit 3D wel een steeds belangrijker onderdeel geworden binnen e-commerce", legt commercieel directeur Jan de Bildt uit. "Maar niet alleen e-commerce heeft hier profijt van, ook leveranciers en winkels kunnen hier hun voordeel mee doen."

Door virtueel te werken heb je in principe geen fysieke producten meer nodig. Jan legt dit nader toe: "Je tekent alles in 3D en creëert van daaruit bijvoorbeeld een animatie van hoe een sofa in meerdere configuraties mogelijk is. Of, je plaatst dat bankstel in een virtuele kamer volledig in stijl, zonder de sofa op voorraad te hebben. En zonder een fysieke stijlkamer te creëren." Dankzij vooruitstrevende technieken kan Ymage deze afbeeldingen en animaties zo fotorealistisch maken dat het niet meer van echt te onderscheiden is.

Tijdens de Meubelhartdagen in Beusichem (4, 5 , 11 en 12 september) is Ymage te bezoeken in de Expo.

Meer informatie:
Ymage
Spangesekade 159
3026 GW Rotterdam
+31 10 761 4867
www.ymage.com

Jan de Bildt
jdebildt@ymage.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.