Hollandsch Slapen: 11 & 12 september bij Fort Altena

Hollandsch Slapen 2023 is op 11 en 12 september 2023 in Fort Altena in Werkendam. Het ontdekken van de nieuwste trends op slapengebied en ontmoeten van vakcollega’s staan centraal. Gezellig samenzijn in een gave omgeving onder het genot van een lekker hapje en drankje is een belangrijk kenmerk van dit evenement.

Aangeboden door
Hollandsch Slapen is al jaren een succesvol relatie-event voor de slaap- en textielbranche. U bent van harte uitgenodigd door de 13 trouwe deelnemers: Auping, Avek, Bedding House, Dommelin, Ducky Dons, Dutch Bedding Company, EK Living, Hilding Anders, Gebroeders Jonk, Kuperus, Mahoton Slaapsystemen, Steel & Stockings en TexelWool.

Primeurs in 2023
Als primeur zijn organisaties aanwezig die interessant zijn voor retailers in de slaap- en bedtextielbranche. Dat zijn Colijn IT, Stichting Matras Recycling Nederland, Montrieurs en LogicTrade.

Nieuw is ook dat we het evenement organiseren op maandag en dinsdag, beide dagen van 10 tot 20 uur! Naast het ontdekken van de noviteiten van de deelnemers, kunt u genieten van lekkere koffie, hippe foodtrucks en loungemuziek door een DJ, vanaf 14.30 uur.

Kortom
Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, zowel op de ondernemers als op de verkoopadviseurs en andere medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar Fort Altena in Werkendam af te reizen. Op Hollandsch Slapen worden de nieuwste bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer gepresenteerd.

Graag aanmelden via www.hollandschslapen.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.