PTMD Luxury Living keert groots terug op Maison&Objet in Parijs

Na enkele seizoenen afwezig te zijn geweest, is PTMD meer dan klaar terug te keren op de beurs in Parijs. "Stilgezeten hebben we zeker niet, het tegendeel is waar, want er is hard gewerkt aan het verder ontwikkelen van de collectie. We kunnen dan ook niet wachten deze prachtige en vernieuwende collectie te tonen aan het grote publiek", laat woordvoerster Joyce Appelo - van Eijk van het Nederlandse interieurmerk, dat in Aalsmeer over een twee verdiepingen tellende showroom van 5.000 m2 beschikt, weten.De meubelcollectie is uitgebreid met sterke ontwerpen en ook hier geldt: kwaliteit staat voorop! Ieder meubel wordt met grote zorg vervaardigd en daarbij staan comfort en esthetiek hoog in het vaandel, zonder dat dit ten koste gaat van de betaalbaarheid. We geloven dat kwaliteit toegankelijk moet zijn voor iedereen en daarom streven we ernaar om onze producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Dat is de duidelijke handtekening van PTMD Luxury Living.

Klik hier om een afspraak te maken zodat PTMD u nog beter kan ontvangen. Binnenlopen kan altijd, u bent meer dan welkom.

Tot ziens in Parijs!
Hall 6 D92 - E91

Meer informatie:
PTMD Style Centre
Braziliëlaan 22
1432 DG Aalsmeer
info@ptmd.nl
www.ptmd.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.