Van Waay Interieurs zoekt samenwerking met stylisten en architecten

Corné van Waaij, van de gelijknamige woonwinkel uit Benthuizen is op zoek naar nieuwe samenwerkingen met stylisten en (interieur-) architecten.

''Het niveau van de collectie van Van Waay interieurs is zo hoog dat we in staat zijn ook meer te kunnen samenwerken met stylisten en of (interieur-) architecten,'' vertelt Corné Van Waaij. ''Wij bedienen al de consument van a tot z, met onder andere het creëren van een totaal interieurplan, maar tegenwoordig raadpleegt de consument ook de stylist en architect voor het inrichten en creëren van een nieuw interieur. Wij zouden heel graag de samenwerking willen aangaan met deze interieurprofessionals.''

Er zijn al enkele bedrijven in de interieurbranche die op deze manier samenwerken, maar in het hogere segment nog niet. ''Uiteraard wordt het ook individueel maatwerk.''

Van Waay Interieurs is de grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Het biedt meer dan 150 internationale topmerken en Dutch Brand design aan op een woonwinkeloppervlakte van 6000 m2.

Meer informatie:
Van Waay Interieurs
acvanwaay@vanwaayinterieurs.com
www.vanwaayinterieurs.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.