''Duitsland is onze sterkste markt''

Bolia opent twee winkels in Duitsland

Het Deense designbedrijf Bolia zet zijn internationale expansie voort met de opening van twee nieuwe winkels in Duitsland. De 19 reeds bestaande Duitse winkels worden op 1 september aangevuld met een nieuwe winkel in Leipzig en kort daarna met nog een winkel in Dresden. Dat meldt Moebelmarkt.


Foto van Bolia, betreft niet de nieuwe winkels.

“Met de opening van deze twee nieuwe winkels hebben we nu in totaal 85 Bolia-winkels in heel Europa. Duitsland is onze sterkste markt en we zijn blij dat we het nieuwe Scandinavische design dichter bij onze Duitse klanten in de prachtige en levendige steden Leipzig en Dresden kunnen brengen”, zegt Camilla Kallehauge, PR & Communications Manager bij Bolia.

In het veelzijdige en dynamische Leipzig, de grootste stad van Saksen en de tiende stad van Duitsland, bevindt zich een bloeiende culturele scène met talrijke musea, galeries, theaters en muziekevenementen. Vanaf 1 september opent Bolia haar deuren op nummer 9 van de traditionele winkelstraat Neumarkt, een elegant hoekpand midden in het stadscentrum. Hier wordt op bijna 400 m² op de eerste en tweede verdieping de huidige collectie van het Deense meubelbedrijf tentoongesteld.

Bron: Moebelmarkt


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.