Werkindewinkel interviewt 25-jarige Lindsey Vuik bij BoConcept:

“Ik ben iedere dag bezig met wat ik echt leuk vind''

“Ik houd van diversiteit en dat is precies waar ik bij BoConcept mee te maken heb. In principe ben ik interieuradviseur, maar daarnaast doe ik veel meer”, zegt de 25-jarige Lindsey Vuik in een interview met werkindewinkel. Zij begon als stagiaire bij BoConcept in Rotterdam en werkt er inmiddels drie jaar. De winkel is gespecialiseerd in Scandinavisch design, het hoofdkantoor zit in Denemarken.

Nadat Lindsey de HMC opleiding afrondde in Rotterdam is ze bij BoConcept terechtgekomen en daar werkt ze nog steeds met heel veel plezier. “Ik ben iedere dag bezig met wat ik echt leuk vind, interieur! Ik was als kind altijd al bezig met het restylen van mijn kamer, ging graag naar beurzen en zo kwam ik op het HMC terecht. Bij BoConcept geniet ik vooral van de diversiteit die mijn werk mij biedt en van het werken met een heel gezellig team. Het is een internationaal bedrijf en veel klanten zijn expats, dat wereldwijde maakt het ook heel leuk en ik houd mijn Engels ook nog eens goed op peil.”

Lees hier het complete interview.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.