Trendhopper breidt Duitse markt uit met vijfde vestiging

Eind februari jl. opende Trendhopper haar 22e vestiging in Nederland. Maar niet alleen in Nederland exploiteert Trendhopper haar verdere groei, ook in Duitsland is deze franchiseformule al aardig op weg. Afgelopen vrijdag 25 augustus 2023, werden de deuren geopend van een vijfde vestiging in het Duitse Coesfeld, in de buurt van Münster. Inmiddels staan er voor dit jaar nog 5 nieuwe vestigingen gepland.

In Duitsland zette VME de uitbreiding al eerder in met winkels in Memmingen, Kassel, Korbach en Neubrandenburg. Met deze nieuwe winkels bouwt VME verder aan de groei in ons buurland.

Möbel Boer, meubelwinkel in de buurt van Münster
Deze Trendhopper werd geopend in de meubelwinkel van Familie Boer. Naast Trendhopper, had ‘Möbel Boer’ reeds de Interliving collectie in het assortiment, ook een licentiemerk van VME. Met de keuze voor Trendhopper is het aanbod van Möbel Boer compleet met een trendy assortiment waarin Kies & Customize centraal staat!

VME Nederland en VME GmbH
Retailservice-organisatie VME Nederland B.V., waar Trendhopper sinds 2012 onderdeel van is, is een volle dochtermaatschappij van Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG. Door de Trendhopper-formule uit breiden in Duitsland, beoogt de organisatie verdere internationale groei in de toekomst.

Meer informatie:
VME Nederland BV
formules@vmretail.nl
www.trendhopper.nl
Tel: 035-2400 338


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.