Serax werkt met wereldberoemde ontwerpster samen en lanceert haar eerste serviescollectie

Voor het eerst neemt de wereldberoemde ontwerpster Kelly Wearstler het tafelblad op zich met een uniek oog voor het vinden van harmonie in dissonantie. In haar allereerste serviescollectie voor Serax geeft ze prioriteit aan ideologieën die centraal staan ​​in haar praktijk.

Wearstler onderzoekt abstracte motieven en onverwachte implementaties van materialen in twee serviezenfamilies: Zuma en Dune. Zuma bestaat uit een gesprek tussen verleden en heden en verwijst naar moderne en historische technologie, terwijl Dune de materialiteit en vormen van de natuurlijke wereld trouwt. Omdat vakmanschap centraal staat in de collectie, is Wearstler er trots op samen te werken met Serax om haar visie tot leven te brengen.

Kelly Wearstler is een Amerikaanse ontwerper die bekend staat om het creëren van ervaringsruimtes in woon-, horeca-, commerciële en winkelomgevingen. Ze combineert hedendaagse en vintage elementen, grafische en organische kenmerken om unieke zintuiglijke ervaringen samen te stellen. Wearstler heeft designprijzen gewonnen van Architectural Digest, Elle Décor, Wallpaper Magazine en Time Magazine. Ze is een sleutelfiguur in de opkomst van designhotels en benadrukt authentieke culturele onderdompeling in haar werk. Achtergrond in interieur, architectonisch en grafisch ontwerp en auteur van vijf designboeken.

Bekijk hier al het servies dat ze heeft ontworpen.

Meer informatie:
Serax
www.serax.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.