Nederland Kampioenschap Parketleggen voor Kinderen tijdens InCoDa

Na het grote succes van vorig jaar wordt het kampioenschap dit jaar weer gehouden en staat open voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar, die op een of andere manier een relatie hebben tot de vloerenbranche èn die creatief zijn.

Het Nederlands Kampioenschap Parketleggen voor Kinderen houden we op zondag 24 september, naast het NKP voor de beste parketteurs van Nederland, tijdens de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Gorinchem.

Onder leiding van de professionals Jan en Bas van der Kroef maken de deelnemende kinderen naar eigen inzicht een uniek bord, wat ze na afloop mee naar huis nemen.

Elke deelnemer krijgt een mooie beker als aandenken en voor de nummers 1, 2 en 3 zijn er heuse prijzen te winnen. Er is ook een publieksprijs te winnen!

We gaan er een echt feest van maken en zorgen dat het een onvergetelijke herinnering zal worden. Broertjes, zusjes, familie en vriendjes zijn van harte welkom om jou en de andere deelnemers aan te moedigen en te bepalen wie de publieksprijs zal krijgen.

Meld je aan via info@platformparketbranche.nl of stuur een appje naar 0651112982.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.