'Klusklauwen prikkelt je klusgenen en laat je lachspieren op volle toeren draaien'

Sinds vrijdag 25 augustus dendert het tv-programma Klusklauwen woonkamers binnen via Veronica. Het programma, een reality TV-revolutie die je klusgenen prikkelt en je lachspieren op volle toeren laat draaien,is een samenwerking tussen Hornbach, Talpa en IDTV. 'We hebben 8 geweldige afleveringen reality TV voor je in petto. Geloof ons, na de eerste ben je verslaafd', laten de programmamakers weten.

'Klusklauwen bij Veronica draait om rauwe echtheid. Arwin, Ed en Richard zijn 3 onverschrokken mannen die zich in unieke projecten storten. Het klustrio is als een tornado van stoere grappen, brute eerlijkheid en zweetdruppels. Ze zwoegen, timmeren, bekvechten en lachen zich het zweet in de bilnaad. Je ziet het allemaal in Klusklauwen; 8 weken lang elke vrijdag bij Veronica.'

Klusklauwen wordt geproduceerd door IDTV en mogelijk gemaakt door HORNBACH. Sinds vrijdag 25 augustus is de realityserie elke vrijdag om 20.30 uur bij Veronica te zien.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.