Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Unlit Studio gaat een bijzondere samenwerking aan met Cibap Next

Unlit Studio gaat een bijzondere samenwerking aan met Cibap Next, en ze zijn trots om te onthullen dat Cibap Next het officiële trainingsinstituut wordt van Unlit Studio.

Cibap Next, dat bekend staat als "Dé opleider in creatief denken en doen", heeft zichzelf bewezen als een toonaangevend instituut dat creatieve mensen helpt hun potentieel te bereiken. Deze samenwerking is een prachtige stap voorwaarts, en we zijn enthousiast over de kansen die het zal bieden aan degenen die ernaar streven om hun creatieve vaardigheden te verbeteren.

''In deze samenwerking zal Cibap Next fungeren als het officiële trainingsinstituut van Unlit, en we zijn er trots op om onze gecombineerde expertise te delen. We zijn er sterk van overtuigd dat deze samenwerking een positieve impact zal hebben op de manier waarop creatieve professionals hun ideeën visualiseren en presenteren door middel van Unlit Studio.''Wat leer je
Met Unlit Studio creëer je in een handomdraai een levensechte 3D-woonruimte, compleet met meubelen en decoratie. En dankzij het gebruik van geavanceerde technologie uit de gamewereld kan dat sneller, gebruiksvriendelijker en realistischer dan met de bekende pakketten voor ontwerp en roomplanning. Samen met trainer en ontwerper Renske Meester ga je aan de slag om jouw 3D teken skills naar een hoger niveau te tillen. Zij leert je om in oplossingen te denken en staat klaar voor jouw vragen.

Doelgroep
Unlit is geschikt voor interieurprofessionals en bouwprofessionals. Denk hier met name aan woonwinkels, stylisten, (interieur) architecten, makelaars en bouwbedrijven.

Duur
1 avond (19.00-22.00)

Locatie
Cibap Next, Zwolle

Meer informatie:
Unlit Studio
www.unlit.studio

Publicatiedatum: