Eeuwenoude woonboerderij verrast met indrukwekkend interieur

Ondanks dat deze woonboerderij oorspronkelijk stamt uit het jaar 1647, heeft het de tand des tijds doorstaan en is het omgetoverd tot een schitterend erfgoed. Het eindresultaat? Een authentiek landhuis van buitengewone pracht, gelegen op een van de meest prestigieuze locaties in de provincie Utrecht, op een terrein van 14.750 m². Dat klinkt als een droom van velen. Toch staat het droomhuis in de verkoop. Voor een bescheiden bedrag van € 3.900.000 is de woning van jou.


Foto's: Funda.

Deze grote woonboerderij beschikt over een gigantische tuin met een verwarmd buitenzwembad en jacuzzi, een luxe vrijstaand gastenverblijf annex kantoor/atelier/garage en paardenfaciliteiten, een schapenstal, een rijbak en weilanden. Het perceel bevat een viertal toegangspoorten vanaf de weg. Waarbij twee elektronische toegangspoorten naar de woning en nog twee bij de weilanden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.