Felttouch lanceert akoestische verlichting geïnspireerd op pompoenen

Felttouch brengt een nieuw akoestische lamp op de merkt, genaamd Pumpkin. Het ontwerp is geïnspireerd door de natuur en ontworpen door een modernistische Britse prijswinnaar ontwerper David Fox.De pompoen-vormige lichtreflectie van dit nieuwe lichtontwerp geeft een touch aan binnenruimtes. De halfronde en enigszins ovale vorm van Pumpkin onthult een prachtig ontwerpbeeld. Pompoen met E27-fitting, geschikt voor alle soorten lampen, biedt een veelzijdige verlichtingsoplossing en maakt het mogelijk om verschillende lampen te gebruiken die verder gaan dan de standaard UFO-lampen.

Tevens is Pumpkin ontworpen met milieuvriendelijke materiaal: PET-vilt. De materialen die worden gebruikt bij de productie van Pumpkin zijn 100% polyester, waarbij 50% van de inhoud afkomstig is van gerecycled PET. Deze milieubewuste aanpak zorgt ervoor dat elk pompoenmodel bijdraagt aan de recycling van acht flessen van 0,5 liter PET-flessen.

Meer informatie:
Felttouch
De Flammert 1214
5854 NC Bergen
sales@feltouch.com
www.feltouch.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.