Van 30 januari t/m 1 februari 2024

Partnertage Ostwestfalen wordt opnieuw begin van het jaar gehouden

De Oost-Westfalen Partnerdagen keren terug naar de vastgestelde datum aan het begin van het jaar. Het volgende evenement vindt plaats op 30 januari. tot 01.02.2024 in het expositiecentrum van Bad Salzuflen. Het evenement past daarmee in het rijtje van internationale beurzen. In combinatie met de Bega-winkeldagen in Lügde zal de regio ook in de toekomst op deze datum geconcentreerde kracht tonen.

Na een intensieve uitwisseling met de branche heeft de exposantenadviesraad van de Partnerdagen Ostwestfalen besloten om vanaf 2024 terug te keren naar de traditionele datum aan het begin van het jaar. Een nieuwe datum was noodzakelijk geworden omdat een maartdatum als 2023, nadat de coronabeperkingen waren opgeheven, tot overlappingen met de Aziatische beurzen zou hebben geleid. Om deze datumbotsingen te voorkomen, had de handel zich uitgesproken voor de gebruikelijke datum eind januari.

De datum werd afgestemd met de naburige Bega Group, die eveneens haar beurspoorten opent. Op deze manier kunnen kopers weer assortimenten en aanbiedingen voor consumentenprijsklassen bestellen.

Het ongebruikelijke en vriendelijke evenementformat is voortgekomen uit een initiatief van exposanten en bewijst al meer dan 10 jaar zijn belang voor de industrie als inspiratiebron voor meubelconsumptie. Naast speciale aanbiedingen en promoties bieden de industriële partners in de winkels en online assortimenten met een hoge omzet voor de consumentenprijsklassen aan. Tot de uitgenodigde gasten behoren inkopers uit de kernsegmenten jong wonen, zelfbediening, afhaal en conventionele verkoopkanalen. Naast de goederen zijn vooral de sfeerwaarden in trek: de Partnerdagen Oost-Westfalen bieden de deelnemers ruimte en tijd om intensief met de goederen om te gaan en persoonlijk ideeën uit te wisselen met andere professionals uit de industrie.

Openingstijden: dinsdag en woensdag 30 januari en 31 februari 2024 van 9.00 tot 18.00 uur en donderdag 1 februari 2024 van 9.00 tot 16.00 uur. Toegang alleen voor vakbezoekers. Toegang, parkeren en consumptie zijn gratis.

Meer informatie:
Partnertage Ostwestfalen
www.partnertage-ostwestfalen.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.