Geslaagde start van Trendz Najaar 2023

De eerste dag van Trendz Najaar 2023 is alweer voorbij. 'Maandag zijn we open tot 22:00 uur, dus genoeg tijd om ook na sluiting van de winkel nog langs te komen. Ook op dinsdag zijn we open van 10:00 uur tot 17:00 uur', laat de organisatie weten.

'Kom jij ook langs om samen met collega's, onder het genot van gratis verzorgde catering, inkopen en inspiratie op te doen? De exposanten staan klaar met ruim 330+ merken uit hun nieuwste collecties. Van vazen, kaarsen, sieraden en fashion tot kaarten, tassen, klein meubelen en nog veel meer.

Ook kun je inspirerende sessies volgen op verschillende podia. Zo geeft TopInterieurOntwerpers een trendlezing en geven zij op het nieuwe Trendplein een gratis quick-scan advies. Zo helpen ze jou de nieuwste trends te implementeren in jouw winkel. Daarnaast krijg je van Janwillem Burgering van NSO Retail de laatste trends om de brutomarge in de gemakswinkel te verhogen, luister je naar diverse trendflashes op het Bloemen & Planten Plein, krijg je een demonstratie te zien van Miranda ter Voorde over showstukken met zijden bloemen en leer je alle do's en dont's van TikTok met Jonas Lips auteur van "TikTok Academy"

Verder kan je op het DIY Podium diverse workshops volgen. Zo helpt Mandy Kool van House of Interior Business jouw met het onderscheiden van je (web)shop op social media en leer je de nieuwe manier van inpakken met Inpakspot.

Kom je ook? Neem gratis een collega mee door gebruik te maken van de code EM1146 bij het registreren.'

Sfeerimpressie van dag 1


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.