''Voor velen wellicht een bekend gezicht in de branche''

Versmissen verwelkomt nieuwe sales member Nathalie Andrieux

Versmissen verwelkomt new Sales member Nathalie Andrieux. ''Met een steeds groeiende nationale en internationale project- en retailmarkt breiden wij ons sales team uit. Wij verwelkomen Nathalie Andrieux als onze nieuwe Support Sales International,'' meldt het Nederlandse interieurlabel Versmissen.

Voor velen is Nathalie wellicht een bekend en vertrouwd gezicht in de branche. “De afgelopen 6 jaar ben ik bij Pols Potten werkzaam geweest als Accountmanager Frankrijk. Gedurende die periode heb ik de enorme nationale en internationale groei van dit merk mee mogen realiseren. Na ruim 6 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging,'' verteld een enthousiaste Nathalie.

''Per augustus ben ik begonnen bij Versmissen, waar ik me ga bezighouden met de ondersteuning van de internationale verkoop, met een focus op de Franstalige landen. Met hun brede collecties en groot nationaal en internationaal netwerk in de project-, hospitality- en retailmarkt zie ik een perfecte aansluiting en mogelijkheid om mijn horizon te verbreden.’’

Maison et Objet
Met haar aanwezigheid op de stand tijdens Maison et Objet in september krijgt Nathalie een perfecte introductie. Op de bijna 500 m² beursstand, presenteert Versmissen weer haar nieuwe collecties.

''We verheugen ons erop iedereen weer te ontmoeten!''

Afspraak plannen
''Mocht je een afspraak met één van onze sales mensen willen inplannen op de beurs, neem dan contact via info@versmissen.nl''


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.