Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Annemijn Otten (24) runt haar gouden houten tuinmeubelbusiness

"Ze verwachten geen meisje in deze business"

Wat ooit begon met het plaatsen van een advertentie op Marktplaats, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol, gewaardeerd en internationaal opererend bedrijf met bestellingen door heel Europa. Het is hartje zomer en haar houten tuinmeubelbusiness, genaamd Countrywood, draait op volle toeren. Veertien jaar jong was Annemijn Otten toen ze zich meldde bij de KVK. Nu, tien jaar later, is haar onderneming een miljoenenbedrijf.


'Another day at the office'. Foto: Instagram @annemijn.

In een interview met Quote legt ze uit dat ze soms op moet boksen tegen vooroordelen. "Mensen verwachten geen meisje in deze business", zegt ze. "We gaan dit jaar weer voor een verdubbeling." Dikke miljoenenomzet? Haar ogen twinkelen, haar mond blijft gesloten.

Inmiddels telt het assortiment van Countrywood meer dan 3500 producten en verkopen ze meer dan alleen tuinmeubelen. Zo vind je bij hen een enorme diversiteit aan houten meubelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan massief eiken boomstamtafels voor binnen en duurzame hardhouten meubelen voor buiten. Ook voor een blokhut ben je aan het juiste adres. Van kleine tuinberging tot compleet vakantie chalet.

Lees hier het complete interview met Quote.

Publicatiedatum: