Vijf nieuwe namen tijdens Meubelhartdagen

Tijdens de komende Meubelhartdagen in Beusichem zullen vijf nieuwe merken aanwezig zijn. "Niet alleen voor ons is het natuurlijk erg fijn, maar ook voor iedereen die van plan is af te reizen naar het mooie Beusichem; er is genoeg te zien en te ontdekken", laat de organisatie van de meubelbeurs weten.


Klik op de afbeelding om hem te vergroten.

Chill Line (DS Meubel)
Chill Line (DS Meubel) is niet geheel nieuw voor Meubelhart, maar wel terug van weggeweest. Relaxfauteuils tot relaxbanken zijn te verkrijgen bij het meubelbedrijf. DS Meubel levert maatwerkmeubelen voor elk interieur. Deze worden volledig handgemaakt in eigen fabriek te Beneden-Leeuwen.

DS Meubel produceert naast fauteuils ook een bankenlijn. Daarnaast biedt het prijstechnisch interessante kleinere fauteuils. Ook zijn ze groot in eetkamerstoelen en bijbehorende eetkamerbanken tot wel 270 cm.

Leticia
Een fabriek uit Bulgarije die al sinds 1993 meubels produceren. Hebben een competitieve prijs-kwaliteit verhouding en zijn al wel actief op de Nederlandse markt, maar willen dit graag verder uitbreiden. Leticia is 'here to stay', volgend jaar zijn ze ook aanwezig in het Meubelhart.

Sinds 1993 produceert ons bedrijf fauteuils en zitbanken in de stad Montana, Bulgarije. Jaarlijks produceren wij in EU-Bulgarije ca. 50.000 fauteuils, banken en hoekbanken met leuke designs voor vele groothandels uit Duitsland, Frankrijk en Nederland. Sinds 2008 hebben ze ook een vestiging in Bonn, Duitsland. Ze verwerken tot 2000 individuele klantbestellingen per maand en alle modellen stofferen wij met kwaliteits-stoffen van Textaafoam.nl.

Ymage
Geen meubelleverancier maar een leverancier van content en dan met name gespecialiseerd in het genereren van content uit 3D. Hoewel je dit misschien niet direct in het Meubelhart verwacht, is het wel een steeds belangrijker onderdeel geworden binnen e-commerce. Maar niet alleen e-commerce heeft hier profijt van, ook leveranciers en winkels kunnen hier hun voordeel mee doen. De services die ze bieden:

- 3D modelleren van meubels
- Genereren van product renders (productfoto's vanuit 3D modellen)
- Genereren van sfeerfoto's (het creëren van virtuele stijlkamers om meubels in te plaatsen en daar sfeerfoto's uit te genereren)
- 3D configuratie
- Augmented Reality
- 3D product animaties en explainer video's
- Prototype modellering en uitwerking (visueel maken van een schets/design)

Beside Rugs
Leverancier van prachtige vloerkleden. De vloerkleden zijn zowel te vinden in de showroom/stand van Sit Design als in een eigen Beside Rugs stand. Sit Design komt met een nieuwe collectie genaamd Cristalsofa waarbij Beside Rugs voor de aankleding op de vloer heeft verzorgd. Een compleet concept dus. Maar smaken verschillen en daarom brengt Beside Rugs nog meer vloerkleden mee die ze presenteren in een eigen stand.

Dankzij de jarenlange ervaring, het gebruik van de beste materialen, de beste ontwerpen en traditionele productietechnieken biedt Beside Rugs vloerkleden van hoge kwaliteit. De verschillende productietechnieken, materialen en kleuren zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Naast kwaliteit richten ze zich op service voor de dealers en eindgebruikers. Via een zorgvuldig geselecteerde dealernetwerk bieden ze geweldige service voor, tijdens en na de aankoop van je vloerkleed. Dit om te zorgen dat je optimaal kunt genieten van jouw vloerkleed.

Vidato
Fauteuils en banken met karakter. Die maakt Vidato. En ze maken alles zelf: de meubelfabriek beschikt over een eigen rompenmakerij, stikafdeling, stoffeerderij en assemblage. Je kunt standaard bij bijna alle zitmeubelen zelf de zitdiepte instellen. Daarnaast zijn nog veel meer aanpassingen mogelijk. Denk aan zithoogte, rughoogte, breedte, afwerking of soms zelfs het model.

Meer informatie:
Meubelhart Beusichem
www.meubelhartbeusichem.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.