Oprichters geloven in de potentie maar hebben gebrek aan tijd

Kamerplantjes.nl gaat in de verkoop

De webshop Kamerplantjes.nl, dat ook decoratie en plantenpotten verkoopt, staat te koop. Oprichters en huidige eigenaren Tom de Bruijn en Mirella Marcus zeggen zelf sterk te geloven in de potentie van de online plantenmarkt, maar merken dat zij er de tijd niet voor hebben om zich te richten op de groei van deze webshop. Daarom hebben zij besloten deze te verkopen aan iemand die graag wil starten op de online plantenmarkt en een voorsprong wil hebben met een kant-en-klare webshop.

Momenteel is de webshop gekoppeld aan de 'dropship' leverancier Everspring waarmee de bestellingen via een API-koppeling automatisch doorgestuurd kunnen worden naar de betreffende leverancier. De koper kan ervoor kiezen om dit 1 op 1 over te nemen, of om zelf de planten te leveren en er dus geen zgn. dropship website (wat zoveel wil zeggen als 'zonder eigen voorraad') van te maken. De huidige eigenaren zeggen 'uiteraard te zullen helpen bij de overzetting van de webshop'.

Bij interesse gelieve een serieus bod te plaatsen via tom@kamerplantjes.nl.

Meer informatie:
Kamerplantjes.nl
www.kamerplantjes.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.