Federica Biasi ontwerpt collecties Gervasoni

Federica Biasi ontwerpt enkele van de buitenmeubelcollecties van Gervasoni, tussen oriëntaalse inspiratie en een bloemrijke stijl. Minimale structuren en technische stoffen of sierpatronen geven leven aan Hashi en Brise. De eerste collectie omvat een modulaire sofa en een schommelstoel bekleed met duurzame, handgemaakte materialen, terwijl de tweede bestaat uit tafels en stoelen die doen denken aan Art Nouveau.

Gervasoni buitenmeubilair ontworpen door Federica Biasi - Hashi collectie
Letterlijk "eetstokjes" in het Japans, de Hashi collectie begint met een systeem met een minimalistische en stijve structuur dat doet denken aan het oosterse instrument waaraan het zijn naam ontleent, om leven te geven aan producten waarin stijlen, smaken en culturen tussen twee werelden dialogeren.

De bijzonderheid van Hashi is het gebruik van Accardi Jacquard Outdoor technische stof: duurzaam, licht en waterdicht en verwerkt door ambachtelijke wevers, creëert de Accardi Outdoor stof een textuur die versmelt met de houten structuur met een onregelmatige dwarsdoorsnede, waardoor de verwijzing naar de Japanse ambachtelijke traditie wordt benadrukt.

Gervasoni buitenmeubilair ontworpen door Federica Biasi - Brise Collectie
Brise is een collectie die zowel sober als levendig is en doet denken aan Art Noveau, de bloemrijke stijl die wordt gedefinieerd door sierlijke en decoratieve lijnen die zijn geïnspireerd op de natuur om ermee in harmonie te zijn. De collectie bestaat uit ronde tafels met een cilindervoet en een afneembaar Millgres blad verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes en in een dynamisch kleurenpalet, ook met roestvrijstalen onderstellen.

De Brise stoelen hebben een licht gebogen buisvormig frame van roestvrij staal en een zitting en rugleuning van WoodEvolution, met laser gesneden om een geperforeerde textuur te creëren die doet denken aan Weens stro.

De bij de stoelen passende Brise tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met ronde, rechthoekige of vierkante bladen. Ze hebben slanke, lichte onderstellen van roestvrij stalen buizen, terwijl de bladen, verkrijgbaar in geperforeerd gegalvaniseerd plaatstaal of cement, patronen creëren die doen denken aan de zitting.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.