Acquabella op Cersaie 2023: een product restyling voor haar 30e verjaardag

Acquabella badkamerproducten landen op Cersaie 2023, de internationale tentoonstelling van keramiek en badkamerinrichting in Bologna. Het Spaanse merk viert haar 30e verjaardag en vindt haar paradepaardjes opnieuw uit, stelt trendy kleuren voor en presenteert nieuwe badkuipen in verschillende vormen en afwerkingen.

De Base en Arq douchebakken zijn verrijkt met drie nieuwe roosters, Mia, Lux en Geo, waarmee het product kan worden aangepast tussen esthetiek en veelzijdigheid; terwijl de Prisma Slate douchebak opnieuw is uitgebracht in een meer minimalistische versie.

Een zorgvuldige selectie van trendy kleuren genaamd Season - Petal, Burgundy, Sky, Ocean, Mint en Forest - weerspiegelt de laatste trends in interieurdesign en brengt een sfeer van luxe en moderniteit in de badkameromgeving.

Onder de nieuwe badkamerproducten kiest Acquabella ervoor om een badkuip in Akron te presenteren, een gepatenteerd materiaal op basis van hars en minerale vulstoffen, als opvolger van het vorige model Opal Quiz.

Het model zal vergezeld worden door drie andere nieuwe badkuipen: Nevis, Boreal en Dewa, allemaal in Acquawhite wit en soft touch, met verschillende vormen en afwerkingen om aan elke behoefte te voldoen.

Cersaie 2023. Bologna
Stand A87-B82, pav. 21

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.