17 inspirators, 15 designers en 15+ trendzetters

Trendz Najaar 2023 staat in de startblokken: ruim 300 merken in Gorinchem te zien

Vanaf aanstaande zondag tot en met dinsdag 29 augustus worden tijdens Trendz Najaar in Evenementenhal Gorinchem de nieuwste collecties, trends en diensten in de home deco & lifestyle gepresenteerd. Met 330+ merken groeit Trendz goed door. Verschillende bedrijven pakken dit platform aan om voordat ze op het grote internationale podium, Maison&Objet, hier hun nieuwste inspiratie en collecties te delen met de branche.“Deze editie mogen wij maar liefst +- 50 nieuwe deelnemers verwelkomen in alle segmenten. Daarnaast ook een mooie nieuwe deelnemer: Buckaroo! Zij geven inspiratie, tips en kennis aan alle bezoekers rondom e-commerce en de digitale kant van het ondernemerschap. Wij kijken uit naar de opening met heel veel mooie deelnemers, waaronder Artige, Causeway Bay, Christmas Inspirations, Decostar | Countryfield, Cus-Boutique, Days of Bloom, Goodwill M&G, HBX Natural Living, iXXXi Jewelry, Kolony, Made by e l l e n, Mansion Atmosphere, Meander, Melano, MJ Living, Piffany Copenhagen, Second Nature, Ter Steege, Vazen Atelier, Viva Jewelry en nog veel meer!” zegt Mascha de Bruin, Head of Cluster Retail & Interior.

“Trendz heeft een nieuwe look & feel en dat kun je goed zien. Samen met nieuwe onderdelen als de de Designersarea, het Trendplein in samenwerking met TopInterieurOntwerpers, een groter Bloemen & Planten Plein en een bovenverdieping van maar liefst 1600 m2 aan extra inspiratie op het gebied van jewelry, fashion, accessories, beauty en gifts. Verschillende deelnemers pakken dan ook flink uit voordat ze het internationale podium pakken. Dit samen met ons vertrouwde concept, gratis verzorgde catering, is het een heerlijke dag inspiratie opdoen en inkopen voor de retailer en groenstylisten!"“Natuurlijk mogen de verschillende podia met de volgende inspirators niet missen: Anna Hutten van INretail, Ronny de Vylder (voormalig Senior Specialist Visual van de Bijenkorf), bloemsierkunstenaar Geert Maas, Roos van Grieken van Inpakspot, TopInterieurOntwerpers, Janwillem Burgering van NSO Retail, arrangeur Miranda ter Voorde, Mandy Kool van House of Interior Business en auteur van het boek ‘TikTok Academy’ Jonas Lips (DPG MEDIA). Dan hebben wij het nog niet gehad over de nieuwe onderdelen van Trendz. De Designersarea, hier vind je diverse opkomende designers die een andere kijk op home deco & lifestyle producten met de bezoekers delen. Verschillende designers hebben al wat presentaties achter de rug bijvoorbeeld de Dutch Design Week of zelfs Milan Design Week en sommige zijn net afgestudeerd aan bijvoorbeeld de Willem de Kooning Academy in Rotterdam. Van stoelen, vazen, keramiek en wandkleden tot beelden, sieraden en illustraties. Je ontmoet hier Bobbine Berden Design, Ercoffice, Erik Sluijs, Iris Lucia Design, Iris Nijenhuis, Lorena Rode, SARi, Stijn van Aardenne, Studio Draagvlak, Studio Kars + Boom, Studio Mirte, Studio Nadine Pijnacker, Studio Rink, Studio Rinke Joosten en Teun Zwets.Trendpresentatie
Tot slot, de eerste trendpresentatie op Trendz in samenwerking met TopInterieurOntwerpers. Verschillende bedrijven en merken komen samen in de mooie winkelpresentaties of online uitingen van de retailer. Daarom ontdek je tijdens Trendz Najaar vier mooi gestyleerde presentaties met de mooiste trendy producten die tijdens Trendz Najaar direct ingekocht kunnen worden en een-op-een doorvertaald kunnen worden naar jouw winkel. Mocht je toch nét iets meer hulp nodig hebben? Dan staat TopInterieurOntwerpers maandag 28 augustus voor je klaar van 11:30 tot 13:00 uur en van 14:30 tot 16:00 uur om je op de locatie van de Trendpresentatie live en kosteloos advies te geven hoe je het kunt doorvertalen naar jouw winkel. Om 11:00 en 13:30 uur kun je de korte en praktische trendlezing van TopInterieurOntwerpers volgen op het Trendz Podium om je helemaal voor te bereiden op de trends van 2024.

Trendz Najaar 2023 is te bezoeken op zondag 27 augustus, maandag 28 augustus en dinsdag 29 augustus 2023 in Evenementenhal Gorinchem.

Registreer je nu voor een bezoek aan Trendz Najaar 2023 via deze link.

Meer informatie:
Trendz Vakbeurzen
www.trendzvakbeurzen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.