Cosentino City Amsterdam verandert in GLUE HUB

Van 14 tot 16 september verandert Cosentino City Amsterdam in een GLUE HUB. Gedurende deze drie dagen staan creativiteit en samenwerking centraal. Tijdens het designspektakel lanceert Cosentino de Silestone collectie Le Chic. Daarnaast presenteren zij ook de nieuwe Dekton en Sensa collecties.

Naast dit aanbod van Dekton, Silestone en Sensa, brengen samenwerkingen de collecties tot leven middels creatief design. Samen met designpartners QLIV, Carina Riezebos, Venusian Collective, Alphenberg Leather en Devoonsounds laat Cosentino de toepasbaarheid van de materialen zien.Carina Riezebos is een Nederlandse industrial designer die werkt met glas en kristal. Haar nieuwe collectie vazen en glazen schalen is geïnspireerd op de Silestone Le Chic collectie. In combinatie met pilaren in de nieuwste kleuren, een eyecather in de HUB.

Alphenberg Leather x Cosentino: een samenwerking van leer en steen dat tot uiting komt in een stoel, uitgevoerd in Silestone Le Chic: Parisien Bleu in combinatie met het hoogwaardige leer van Alphenberg.

QLIV is een jong en dynamisch Nederlands merk dat staat voor hoogwaardige ontwerpen en duurzaam design, geproduceerd in Nederland. Tijdens GLUE presenteert het een nieuwe bank, ontworpen door Sven Schwimmer en een de bijzettafel Gon, waarbij Silestone naadloos samensmelt tot design.

Venusian Collective presenteert bij Cosentino een collectie premium akoestische panelen. Rijkelijk jacquard geweven beelden van fotograaf Elsbeth Tijssen komen tot leven met gebruik van grotendeels gerecyclede garens. Het is kunst, het is geweven poëzie met een akoestische functie.

Devoonsounds toont een presentatie van speakers als designelement. Een materiaal gevormd door natuurlijke elementen om een tijdloos duurzaam product te creëren dat niet misstaat in het interieur.

Op 550 m2 biedt Cosentino City Amsterdam het hele jaar door ruimte aan materialen op groot formaat, vloertoepassingen, badkamer- en keukenopstellingen, mock-ups van geveltoepassingen en een atelier met kleurstalen.

Meer informatie:
Cosentino City Amsterdam
Van Baerlestraat 39-43
1071 AP Amsterdam
www.cosentino.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.