Cocooning-concept als toevluchtsoord uitgerust met meubilair van Rolf Benz

Tegenover terminal 2 van Frankfurt airport, direct aan de a3, bevindt zich het Hotel b’mine. Het bijzondere hotel bevat 241 kamers. Alle kamers hebben een cocooning-concept als toevluchtsoord en zijn uitgerust met stijlvol meubilair van Rolf Benz, een espressomachine en ultramoderne smart-tv's.

Omgeven door snelwegen en de luchthaven in de nieuwe wijk Gateway Gardens, biedt b'mine Frankfurt Airport internationale reizigers een tijdelijk thuis op twaalf verdiepingen. De unieke cocooning kamers zijn van binnenuit ontworpen om de perfecte manier te bieden om te ontspannen, met 40 CarLofts en een SkyLoft op de dertiende verdieping als bijzondere hoogtepunten.Gasten kunnen hun CarLoft probleemloos bereiken via een CarLift, hun auto parkeren in hun CarLoggia en deze gemakkelijk opladen tijdens hun verblijf. Dit is slechts een van de vele faciliteiten die het bekroonde hotelconcept biedt.

Naast de b'mine voorzieningen zoals autoliften, lounges, een rooftop restaurant en bar en wellnessruimte, kun je op de luchthaven van Frankfurt een voordelige ligging, een hoge verblijfskwaliteit, intelligent netwerken en een aantrekkelijk zakenleven verwachten.De interieurontwerpers van GEPLAND DESIGN uit Stuttgart combineerden zitmeubelen van Rolf Benz en freistil op verschillende plekken in het hotel. In de lobby werd voor de b'mine de sofa freistil141 gerealiseerd in een side-by-side uitvoering met een bijzonder design. Ook de fauteuil Rolf Benz 562 is aangepast aan het hotelconcept. Elk meubelstuk is zorgvuldig en met veel aandacht voor detail samengesteld - geen enkel meubelstuk is hier standaard.

THE ROOF restaurant & bar op de twaalfde verdieping is ontwikkeld tot een heel bijzondere plek, waar niet alleen hotelgasten maar ook locals eersteklas gastronomie kunnen beleven met uitzicht op de skyline en de luchthaven.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.