Decostar maakt dit jaar ook plaats voor een zilver-thema

'Als totaalleverancier van woondecoratie klaar voor een mooie najaarseditie van Trendz'

Na beurzen in Hamburg en München is Decostar 'natuurlijk' ook aanwezig op vakbeurs Trendz, die zondag van start gaat. De totaalleverancier van woondecoratie heeft in Gorinchem twee stands waarvan een compleet met de eigen Countryfield-collectie en de ander met de succesvolle geurmerken en een sfeervolle collectie led-artikelen. "Van prachtige led-bomen in alle soorten en maten tot een uitgebreide collectie led-kaarsen", laat woordvoerder Sietse Hoogstede weten.


Countryfield led-kaarsen.

Decostar presenteert op 27, 28 & 29 augustus in Evenementenhal Gorinchem onder het Countryfield-label verschillende thema’s, van klassiek kerst tot een stijlvol chique thema. "In de thema’s komt veel goud terug dat nog steeds erg populair is in het najaar", verklaart Sietse. "Maar dit jaar maakt Decostar ook plaats voor een zilver-thema gecombineerd met groentinten en een mooie basis van zwart. Het mooie in de Decostarstand is dat je het totale plaatje kan bestellen, dus de potten en vazen kun je prachtig combineren met de zijden bloemen van Countryfield. En ook kun je direct mooie combinaties maken met windlichten en ledkaarsen", geeft Sietse aan.


Countryfield Collection.

De Countryfield Silk Collection staat bekend om de bijna niet van echt te onderscheiden kunstbloemen. Deze editie van Trendz laat Decostar de najaarscollectie kunstbloemen zien die niet mogen ontbreken op de winkelvloer.

Ashleigh & Burwood.

In de stand waar alle geurmerken gepresenteerd staan kan men kennismaken met nieuwe geuren van Greenleaf Gifts, de najaars- en kerstcollectie van Village Candle en natuurlijk nieuwe giftsets speciaal voor kerst van Ashleigh & Burwood. Ook de Countryfield Ambiance collectie is uitgebreid met nieuwe geuren, nieuwe giftsets en een heerlijke roomspray. "Dus zeker de moeite waard om even te komen ruiken", zegt Sietse.


Village Candle kerst.

Het team van Decostar vertelt graag hoe een artikel te presenteren op de winkelvloer voor een succesvolle doorverkoop. "Zo zijn er voor de geurlijnen verschillende presentatieconcepten beschikbaar en is er voor de Countryfield Clocks collectie een service beschikbaar dat stylisten van Decostar een complete klokkenwand installeren in de winkel. Daarnaast is er ook voor onze collectie Led kaarsen in een mooi presentatieconcept beschikbaar."


Ook uit de Countryfield Collection.

Ben je niet in de gelegenheid om vakbeurs Trendz te bezoeken maar wil je toch graag kennis maken met de collecties van Decostar? Neem dan contact op en maak een afspraak in een van de showrooms in Apeldoorn of Brussel.

Decostar staat klaar op Trendz in stand E118 en F118.

Meer informatie:
Decostar BV
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31 (0)55 540 30 24
info@decostar.nl
www.decostar.nl
www.countryfield.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.