Keukenfestijn in 8 vestigingen van DB keukens

Tijdens het Keukenfestijn van DB Keukens komen gratis keukeninspiratie, gedetailleerd advies en feestelijke activiteiten samen. Het festijn in de acht filialen omvat twee VIP-avonden op donderdag 7 en vrijdag 8 september, evenals een feestelijke open dag op zaterdag 9 september. Hierbij staat één overkoepelend thema centraal: zorgvuldige aandacht voor jouw droomkeukenAandacht laat mensen stralen
DB Keukens, gelooft in de kracht van aandacht. Aandacht voor op maat gemaakte keukenontwerpen, gepersonaliseerd advies en zorgvuldige montage. “Met deze bijzondere dagen willen we laten zien wat aandacht met mensen doet. De aandacht die ze op deze dagen ervaren, zijn kenmerkend voor onze vestigingen”, benadrukt Everhard de Bruin van DB Keukens.

VIP-avonden
Het Keukenfestijn opent met twee VIP-avonden op zowel 7 als 8 september van 19.30 tot 21.30 uur. Ontdek aan de hand van trendlezingen, masterclasses, een interactieve kookworkshop en het creëren van moodboards welk soort keuken bij jou past. Op basis van persoonlijke wensen voorziet de keukenspecialist de bezoeker van waardevolle tips, ergonomische ontwerpen en een totaaladvies. Elk aspect is met zorg doordacht en wordt met aandacht behandeld. De VIP-avonden zijn intiem, met beperkte beschikbaarheid, om persoonlijke aandacht te garanderen. Je reserveert vrijblijvend een gratis plek voor één van de VIP-avonden via deze link.

Open dag
Naast de VIP-avonden, met extra persoonlijke aandacht voor de aanwezigen, organiseert DB Keukens ook een open dag op zaterdag 9 september van 9.00 tot 17.00 uur. Deze dag staat in het teken van inspiratie, adviezen, eetkraampjes en vermaak voor jong en oud. Bezoekers krijgen aan de hand van een uitgebreide rondleiding niet alleen een ‘kijkje in de keukens’ van de showroom, maar ook een kijkje achter de schermen van de keukenzaak.

Bovendien is het mogelijk om diverse masterclasses en kookdemonstraties bij te wonen en prijzen te winnen, zoals een Quooker en Kamado BBQ. De keukenspecialisten richten zich met volledige toewijding op jou en jouw persoonlijke wensen. Terwijl de jongste bezoekers zich vermaken met diverse activiteiten, waaronder springen op een springkussen. Met deze activiteiten en aandacht belooft de open dag alle bezoekers te doen stralen.

Meer informatie:
DB keukens
www.dbkeukens.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.