Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LG apparatuur in abonnementsvorm

Tijdens de technologiebeurs IFA 2023 in Berlijn introduceert LG Electronics ThinQ UP 2.0: een Smart Home-innovatie die huishoudelijke apparaten transformeert tot comfortabele en ultra-connected lifestyle-oplossingen. Met de lancering van ThinQ UP 2.0 zet LG een nieuwe stap in het uitbreiden van haar aanbod van huishoudelijke apparaten waarbij het blikveld verschuift van hardware naar diensten die als abonnement kunnen worden afgenomen.Als aanbieder van huishoudelijke apparatuur focust LG steeds sterker op 'servitization': een verdienmodel dat niet zozeer op producten, maar op diensten is gebaseerd. Als onderdeel van haar nieuwe Smart Home Solution-strategie gaat LG in het verlengde hiervan een breed scala aan diensten introduceren die worden gekenmerkt door een vergaande personalisatie en zijn ontworpen om de consument thuis een maximale vrijheid en optimaal gemak te bieden.

De personalisatie van huishoudelijke apparatuur krijgt al invulling voordat de consument het product ontvangt. Klanten die bijvoorbeeld een ThinQ UP 2.0 wasmachine kopen, wordt gevraagd om via de LG ThinQ-app deel te nemen aan een zogeheten 'Life Pattern Analysis'-enquête. Op basis van een analyse van de resultaten past LG geoptimaliseerde wasbeurten toe die volledig zijn toegesneden op de voorkeuren van de klant. Ook is het mogelijk om de volgorde van geïnstalleerde cycli op de wasmachine aan te passen en de persoonlijke instellingen op te slaan op de app.

Meer informatie:
LG Electronics
www.lg.com

Publicatiedatum: