Zen vloerkleden van Studio Emily Broom zijn nu bij Bolia in nieuwe, oversized vormen

De Zen vloerkleden van Studio Emily Broom zijn er nu bij Bolia in nieuwe, oversized vormen. De serie is geïnspireerd op de Japanse 'Zen'-tuinen, die, zoals het woord al aangeeft, uitnodigen tot onderdompeling en ontspanning en een uniek gevoel van welzijn en 'zen'. En dit is precies wat de bedoeling is met de eenvoudige vormen, duurzame materialen en geweldige kwaliteit van de Zen-tapijten - om een natuurlijke, nuchtere basis in uw interieurontwerp te brengen.

Emily Broom, die achter Zen zit, won in 2020 Bolia Design Awards met Zen-tapijten en sindsdien hebben we een bloeiende samenwerking gevormd. De Zen-tapijtserie is uitgegroeid tot een prachtige verscheidenheid aan kleuren, een bijpassende serie deurmatten en nu nog meer maten - en dit seizoen verwelkomen we een andere creatie van de Emily Broom Studio in onze collectie: de Kelo-tapijtserie.

Bron: LinkedIn.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.