Eerste werknemer van MHK Group AG plotseling overleden

Verscheurd uit het leven en slechts enkele dagen voor zijn 72ste verjaardag, overleed Hans Peter Reising - de eerste werknemer van de MHK Group AG - afgelopen vrijdag onverwacht.

Veel MHK-aandeelhouders en collega's kenden hem al jaren of zelfs decennia, omdat hij niet alleen een verkoper met hart en ziel was, maar ook een contactpersoon, consultant en vriend.

In 1981 trad Hans Peter Reising als eerste werknemer toe tot de MHK Group AG. Met veel inzet en passie ging de toen 29-jarige aan de slag met de aan hem toevertrouwde klantenwerving. Ook als later hoofd verkoop liet Hans Peter Reising de kans niet liggen om zelf op pad te gaan en nieuwe aandeelhouders te inspireren voor de MHK Group. In de eerste twee jaar na de val van de Berlijnse Muur nam hij de overname in de nieuwe deelstaten over. Ook speelde hij een sleutelrol bij het opzetten van de Nederlandse 'MHK-dochter'.

In januari 2021 vierde Hans Peter Reising zijn 40-jarig jubileum met MHK. In juli van datzelfde jaar nam hij eindelijk afscheid van zijn welverdiende pensioen, waar de globetrotter met zijn gezin en reizen van genoot. Tot het einde bleef hij in diverse projecten nauw verbonden aan de MHK Group in een adviserende rol.

Ter gelegenheid van zijn 40-jarig jubileum ontving Hans Peter Reising de gouden MHK voor zijn verdiensten voor de MHK Group. Ereteken uitgereikt. Met Hans Peter Reising verliezen we niet alleen een medewerker van het eerste uur, maar ook een ge├źngageerd persoon die ook op vriendschappelijke voet stond met de bedrijvengroep, maar vooral met oprichter Hans Strothoff en tal van handelspartners. De Raad van Bestuur van MHK en de hele Groep betreuren het verlies ten zeerste. In deze dagen denken we niet alleen aan zijn verdiensten, maar ook aan zijn familie, vooral zijn vrouw en zijn twee dochters met gezinnen.

Bron: MHK Group AG


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.