Stoff Nagel brengt drie nieuwe producten uit

Dit najaar hebben brengt Stoff Nagel drie nieuwe producten uit in de collectie met iconisch design; de vloerstandaard, de muurhanger en de Stoff Nagel kandelaar in een gebronsde messing uitvoering.

De gebronsde messing editie van de iconische kandelaar is een speciaal stuk gemaakt van massief messing dat een oxidatieproces heeft ondergaan om de gebronsde afwerking te bereiken. Het messing wordt onbehandeld gelaten en zal na verloop van tijd op natuurlijke wijze patineren, waardoor elk stuk een mooie en unieke uitstraling krijgt, wat karakter aan het ontwerp toevoegt.

De vloerstandaard is opnieuw een herlancering uit de jaren zestig. Na tientallen jaren uit productie te zijn geweest, maakt de STOFF Nagel vloerstandaard nu zijn intrede in het sculpturale designuniversum. Met dezelfde designtaal als de iconische kandelaar verheft de vloerstandaard uw Stoff Nagel -collectie tot een prachtig vloersculptuur.

De muurhanger is ontworpen om de visuele mogelijkheden van de Stoff Nagel kandelaar uit te breiden. Geïnspireerd door het iconische Stoff Nagel-ontwerp, maakt de muurhanger het mogelijk om unieke sculpturen van verticale oppervlakken te creëren. De wandhanger is ingetogen en discreet in zijn ontwerp, maar in combinatie met de kandelaar in eindeloze sculpturen voegt hij onmiddellijk schoonheid en verwondering toe aan de omgeving.

Meer informatie:
Stoff Nagel
info@stoff.dk
www.stoffnagel.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.