Nieuwe kleuren voor Pelipal badkamermeubelen

De badkamermeubelcollectie van Pelipal wordt regelmatig ge├╝pdatet. kleuren die niet meer geheel passen binnen de huidige trends worden verwijderd en nieuwe kleuren worden toegevoegd. Zo blijft de collectie van Pelipal altijd actueel en zijn er ondertussen meer dan 20 kleuren leverbaar.

Daar worden in het najaar vier nieuwe trendy kleuren aan toegevoegd: Kashmir, Baltic blauw, Olijfgroen en Boreas pinie. Deze kleuren zijn beschikbaar voor de programma's: Contigo, Rubano, Contigo Deluxe en Solitair 6010. Hieronder licht Pelipal de kleuren nader toe.Kashmir
"Een kleur die volledig past bij de huidige interieurtrends. Deze lichte neutrale kleur past eigenlijk wel binnen iedereen woonstijl en smaak." Kleurcode: KM.

Baltic blauw
"De kleur blauw wordt geassocieerd met de lucht en de zee. Hierdoor heeft blauw een kalmerend effect en zorgt voor ontspanning. Deze kleur is daarom uitstekend geschikt voor de badkamer." Kleurcode: BB.Olijfgroen
"Ook de kleur olijfgroen is een ideale kleur om helemaal tot rust te komen in de badkamer. Deze kleur zorgt namelijk voor een ontspannen, rustige en positieve sfeer. Bovendien kan deze kleur eindeloos worden gecombineerd met een scala aan kleurpaletten en dat maakt deze kleur ontzettend veelzijdig." Kleurcode: OG.

Boreas pinie
"Naast drie effen kleuren hebben wij ook een nieuw houtdecor toegevoegd. Een fraaie donkere houtkleur waarbij de nadruk is gelegd op de lijnen van de houtnerven", besluit Pelipal haar persbericht. Kleurcode: BP.Meer informatie:
Pelipal
Wegtersweg 80
7556 BR Hengelo
088 236 6666
www.pelipal.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.