Joppe Kuipers, directeur bij Robuuste Tafel:

"De interieurstylist en binnenhuisarchitect weet ons steeds vaker te vinden"

Met showrooms in Sliedrecht en Gramsbergen timmert Robuuste Tafels aardig aan de weg. Robuuste Tafels is een woonwinkel en leverancier van een breed scala aan stoere tafels, kasten, banken en stoelen. Tevens is het meubelbedrijf gespecialiseerd in maatwerk en customizable items voor diverse woonstijlen. Met een vernieuwende collectie materialen en stoffen komen ook andere woonstijlen dan de industriële woonstijl steeds vaker aan bod.Joppe Kuipers, directeur van Robuuste Tafels, ziet positieve ontwikkelingen voor de onderneming. "De laatste tijd merken we dat de interieurstylist en binnenhuisarchitect ons steeds vaker weet te vinden. Met name het ontzorgende onderdeel, de gratis kleurstalen en de enorm brede collectie valt in de smaak", legt hij uit. In totaal biedt de meubelwinkel meer dan 4000 verschillende items aan.Korte lijntjes, snel kan schakelen en een 100% tevredenheidsgarantie, dat is waar meubelbedrijf Robuuste Tafel zich op richt. "We produceren veel van onze meubelen namelijk allemaal in-house en werken met een vaste logistieke partner welke de producten door en door kent. Mede hierdoor is de klanttevredenheid hoog", legt Joppe uit. Dit is terug te zien op Trustpilot, waar de klanten Robuuste Tafel waarderen met een 4.8/5 score.

Geïnteresseerd naar een samenwerking, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@robuustetafels.nl, per telefoon 0184-745745 of via de live chat.

Meer informatie:
Robuuste Tafels
Blankenstraat 4
3364BB Sliedrecht
0184-745745
info@robuustetafels.nl
www.robuustetafels.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.