Burik & Burik nieuwe agent voor Tom Dixon: 'Uitbreiding betekent dat de cirkel rond is'

Het portfolio van Burik & Burik is aangevuld met Tom Dixon, een merk uit het Verenigd Koninkrijk. Door een wijziging in het distributienetwerk van Tom Dixon is Burik & Burik vanaf nu verantwoordelijk voor de Nederlandse markt.

Gaby van Burik en zijn team zijn al bekend met de collectie, omdat zij als distributeur voor de projectmarkt al een paar jaar vooral licht-technische bedrijven bedienden. Nu zij ook de verantwoordelijkheid hebben voor de retail en alle overige aanvragen, kan je nu bij hen terecht voor alle vragen met betrekking tot de collectie. Tom Dixon is bekend om haar uitgesproken verlichting, maar heeft ook een zeer brede collectie meubels en accessoires.De uitbreiding betekent dat de cirkel rond is. "Het maakt voor ons het plaatje compleet dat we nu voor alle merken in ons portfolio agent zijn. We hoeven geen onderscheid meer te maken tussen agent of projectdealer", legt Sanne van der Plaats van Burik & Burik uit. Naast interieur en exterieur kunnen ze nu ook verlichting toevoegen aan de pijlers waar ze hen op richten.

Tom Dixon heeft, net als de andere merken, een eigen sterke en herkenbare identiteit. Sanne legt uit dat de labels complementair zijn aan elkaar. "Er is ten opzichte van onze andere merken een minimale overlap in collecties. De merken kunnen elkaar juist versterken en complementair werken in projecten."In totaal vertegenwoordigt Burik & Burik nu zeven verschillende labels: Diesel Living, Extremis, Moroso, Pedrali, Rimadesio, RS Barcelona en Tom Dixon.

Meer informatie:
Burik & Burik
Cruquiusweg 109 K
1019 AG Amsterdam
020 694 64 00
info@burikenburik.nl
www.burikenburik.nl

Tom Dixon
www.tomdixon.net


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.