Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Faillissement interieurwinkel dreigt door toedoen van gemeente'

Maarten en Sandra Korsmit, eigenaren van De Interieurvernieuwers in Dronten, waarschuwen dat een dreigend faillissement op korte termijn op hen afkomt. Daarbij wijzen ze met de beschuldigende vinger naar de gemeente.

Wat is er aan de hand? In december van het vorige jaar heeft de gemeente, om redenen van veiligheid, de overkapping in winkelcentrum SuyderSee laten verwijderen. Dit heeft geleid tot problemen voor verschillende ondernemers, aangezien het overvloedige regenwater nu nergens heen kan. Dat leggen ze uit aan Omroep Flevoland.Maarten en Sandra Korsmit, eigenaars van een recent gerenoveerde interieurwinkel, hadden gepland om hun zaak in januari van dit jaar te openen. Echter, door de waterschade was dit niet mogelijk. Nu, vele maanden later, bevinden ze zich in een schuldsituatie van anderhalve ton. Deze schuld is ontstaan doordat de kosten van de huur en investeringen blijven doorlopen, terwijl de winkel nog steeds gesloten is als gevolg van de waterschade.

Bron: Omroep Flevoland

Publicatiedatum: