Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Auping komt met jubileumactie voor alleen hockeyers

Al ruim 8 jaar zorgen Auping en de KNHB voor rust, tijd en aandacht voor alle hockeyers in Nederland. Samen zorgen ze voor net dat beetje extra wat het verschil kan maken op het hockeyveld. En omdat Auping dit jaar zijn 135-jarige bestaan viert is er ook een speciale jubileumactie voor alle hockeyers van Nederland.Auping gelooft al meer dan 135 jaar dat rust de voedingsbodem is voor kampioenen en daarom zet de duurzame bedden- en matrassenmaker graag haar slaapexpertise in om – letterlijk als sponsor van de rust – bij te dragen aan betere sportprestaties.

Erik Gerritsen, directeur KNHB: “We zijn trots op onze goede relatie met Koninklijke Auping. Het partnership brengt het belang van écht goed slapen onder de aandacht van 255.000 actieve hockeyers en nog veel meer hockeyfans.”

Jan-Joost Bosman, algemeen directeur Auping: “Slapen en scoren gaan hand in hand. Goed uitgerust zijn zorgt ervoor dat je een topprestatie kunt leveren op het veld en daarbuiten. Koninklijke Auping en de KNHB gaan samen voor goud en vullen elkaar daar perfect in aan. Wij zetten onze expertise op het gebied van slapen dan ook graag in om bij te dragen aan de sportieve ambities van de KNHB.”

Meer informatie:
Auping
www.auping.com

Publicatiedatum: