Bunyamin Dogan van Benjamin furniture bv: 'Het is geweldig om te zien hoe ver we zijn gekomen'

"Het is nauwelijks te geloven dat het al 13 jaar geleden is sinds ik mijn reis begon in de wereld van meubels. De tijd is werkelijk voorbijgevlogen, en het is geweldig om te zien hoe ver we zijn gekomen", begint Bunyamin Dogan, eigenaar van Benjamin furniture.



Hij vertelt dat deze reis allesbehalve vanzelfsprekend was, vooral omdat hij niet uit een familie komt met jarenlange ervaring in de meubelindustrie. "Juist die uitdagingen hebben me gedreven om te leren, te groeien en te innoveren in dit vakgebied. De weg in deze wereld zonder een voorgeschreven pad heeft de mogelijkheid gegeven om een eigen stempel te drukken op elk aspect van het werk. Elk meubelstuk dat in deze periode is aangeboden, draagt niet alleen een visie, maar ook de oprechte passie waarmee dit ambacht wordt omarmd."

Als Bunyamin terugblikt op de afgelopen 13 jaar, dan overheerst trots. "Ik kijk nu vol trots naar het bedrijf dat we hebben opgebouwd. Dit gaat niet alleen over meubels, maar over het creëren van ruimtes waarin mensen kunnen leven en genieten. Dit gaat over het delen van stukjes verhalen door middel van elk zorgvuldig uitgekozen meubel."

Meer informatie:
Benjamin Furniture
Industrieweg 30
3133 EE Vlaardingen
+31 10 229 31 08
info@benjamin-furniture.nl
www.benjamin-furniture.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.