Kranenserie hansgrohe brengt 'nieuw leven'

Zacht stromend als een beekje, krachtig ruisend als een waterval of rustig als een meer: water is een veelzijdig element. De nieuwe Tecturis-kranenserie van hansgrohe speelt in op de esthetische en functionele schoonheid van water. Zo maakt Tecturis van de wastafel een plek waar comfort, functionaliteit, duurzaamheid en ontwerp tot in het kleinste detail harmonisch met elkaar verweven zijn. De kraan is beschikbaar in twee designvarianten en voorzien van de EcoSmart+ en CoolStart technologie.De perfecte mix tussen design en functionaliteit
Naast het strakke design overtuigt Tecturis met comfort. Het slanke mengkraandesign met bediening aan de zijkant zorgt voor meer gebruikscomfort en minder watervlekken op de uitloop. Hierdoor is er minder reiniging nodig. Bovendien vermindert een vlakke sproeiregelaar de vorming van kalkaanslag en blijft er meer tijd over voor de fijnere dingen in het leven.

De architecturale kranenserie is verkrijgbaar in twee designvarianten om ook in de badkamer de persoonlijke stijl te laten weerspiegelen. Met zijn zachte rondingen en lijnen past Tecturis S harmonieus in verschillende badkamerstijlen en zorgt het voor rust en ontspanning. Tecturis E legt dan weer de nadruk op een strakke no-nonsense stijl met zijn moderne, kubusvormige design. Om zich volledig aan te passen aan de individuele smaak en de respectievelijke badkamerstijl, zijn beide kranenseries verkrijgbaar in vier FinishPlus oppervlakken: Chroom, Matt Black, Matt White en Brushed Bronze. ​Groots design houdt rekening met zijn omgeving
Uitgerust met de vooruitstrevende EcoSmart+ technologie, beperkt de Tecturis het waterverbruik tot slechts 4 liter per minuut - wat een verdere vermindering van 20 procent in het debiet betekent in vergelijking met andere EcoSmart producten – zonder in te boeten aan comfort. Omdat de handgreep van de Tecturis parallel aan de basisbehuizing loopt, is de CoolStart-functie nog intuïtiever in gebruik: er stroomt alleen warm water als de handgreep actief naar beneden wordt bewogen. Op deze manier wordt in een handomdraai energie bespaard voor de productie van warm water. Een must-have voor een zuinig gebruik van de badkamer.

Meer informatie:
hansgrohe
www.hansgrohe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.