Peter Van Rompuy vindt snel nieuw emplooi na debacle Veldeman

'Niet makkelijk als je 62 jaar bent en bijna 40 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt hebt'

Peter Van Rompuy werkte voor drie generaties Veldeman. Eerst als directiesecretaris voor de oprichter van de firma, de heer Valère Veldeman. Vervolgens voor zijn zoon Marc Veldeman en tenslotte voor diens dochter Valérie Veldeman in commerciële functies. "Je kunt dus wel stellen dat dit een belangrijk deel van mijn professioneel leven vertegenwoordigt", aldus Peter

Veldeman Bedding was gedurende 37 jaar zijn thuishaven. "Ik heb er steeds graag gewerkt, kansen gekregen die ik ook waargenomen heb. Jammer genoeg is er op 26 juli een einde gekomen aan Veldeman Bedding, toen het faillissement uitgesproken werd. De redenen hiervoor zijn bekend."


De Vlaming gaat als commercieel leidinggevende aan de slag bij Kreamat.

"Het bedrijf heeft altijd een familiaal karakter gehad", vervolgt hij, "alle collega's werkten hier langdurig nauw samen en de motivatie was steeds hoog. We hadden ook mooie producten, tot mijn spijt kregen we de laatste maanden moeilijkheden met als resultaat het uiteindelijke faillissement."

"Daar sta je dan!", gaat hij verder. "Plots word je dan geconfronteerd met de harde feiten, namelijk uitkijken naar werk. Niet makkelijk als je al 62 jaar bent en bijna 40 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt hebt.
Gelukkig heb ik in de loop der jaren een breed internationaal netwerk kunnen uitbouwen in de slaapbranche. Al snel werd ik door meerdere partijen gecontacteerd. Uiteindelijk heb ik voor Kreamat Original Beds uit Bilzen (België) gekozen.
Deze producent biedt een exclusief productgamma aan, hier heerst ook een familiale sfeer, een leuk bedrijfsklimaat en het bedrijf wil duidelijk verder uitbreiden. Aan uitdagingen geen gebrek dus", ziet Peter de toekomst rooskleurig in.

"Ik geloof in de mogelijkheden om Kreamat hierbij te ondersteunen en een positieve bijdrage te leveren. De collecties zien er mooi uit, alles is degelijk ontwikkeld, men is vastberaden om te groeien en ik wil hier graag mijn steentje bijdragen. Op naar een nieuwe toekomst!", besluit hij strijdvaardig.

Peter gaat aan de slag als commercieel leidinggevende Nederland en Duitsland. Ook is hij verantwoordelijk voor de export.

Meer informatie:
Kreamat
Caetsbeekstraat 10
3740 Bilzen (België)
+32 89 65 13 90
info@kreamat.be
www.kreamat.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.