Formland is er klaar voor: inspirerende trendzone en nieuw salonconcept

Formland, de ontmoetingsplaats voor de interieur- en designbranche, biedt 422 exposanten in tien hallen en een schat aan inspirerende activiteiten wanneer de beurs terugkeert naar MCH Messecenter Herning, Denemarken, van 20-22 augustus 2023. De Trend Zone en de nieuwe Salon d'Amour, gecreëerd door respectievelijk Studie FlyHelsted en trend expert Anette Eckmann, staan ook op de agenda.Traditiegetrouw zal de editie van Formland Autumn dit jaar een esthetische en horizonverruimende korenbloem van nieuwe trends en tendensen zijn wanneer het op zondag zijn deuren opent voor drie inspirerende dagen met exposanten, nieuwe ontwerpen en oplossingen voor zowel binnen als buiten, lezingen, presentaties en workshops. Daarnaast kunnen bezoekers zich opnieuw verheugen op het verkennen van een trendzone die is gecreëerd door Studie FlyHelsted - een zone die deze keer de titel 'Grounded - The Element of Living' draagt.

De trendzone van dit jaar is een contrasterend geheel, waarin de elementen aarde, vuur, water en lucht voor samenhang zorgen en het kleurenpalet voor afwisseling. Studie FlyHelsted is teruggegaan naar zijn wortels en tegelijkertijd binnenstebuiten gekeerd - en op de beurs kunnen bezoekers veel meer te weten komen over de gedachten erachter.

Formland Autumn 2023 vindt plaats in MCH Messecenter Herning, Denemarken, van 20-22 augustus 2023.

Meer informatie:
Formland
www.formland.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.