Jeroen Abelen, meesterbrein van de motorisering

Een van de gezichten achter de Vako gordijnen is Jeroen Abelen, het 'meesterbrein van de motorisering' en sales representative voor Nederland en daarbuiten. Met tientallen jaren expertise op zak heeft Jeroen zijn talenten naadloos verweven in de wereld van raambekleding.Hoe waagde hij zich in het rijk van de raambekleding? Het begon allemaal met een telefoontje in 1994, een tik op de schouder van Nanne (toen eigenaresse van Vako) terwijl hij aan het werk was bij de plaatselijke bouwmarkt. Een paar maanden later vervulde Jeroen sindsdien de rol van sales representative voor de Europese landen.

Wat doet Jeroen zijn hart sneller kloppen? De trouwe kameraadschap met zijn klanten. Jeroen put grenzeloze energie uit boeiende gesprekken en ontmoetingen met zijn klanten. Hij heeft al veel kilometers door heel Europa geklokt en zijn auto onderweg opgeladen.

Meer informatie:
Vako
Goudenheuvel 47
5234 GA ‘s-Hertogenbosch
+31 (0)73 20 21 040
info@vako.com
www.vako.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.