Deze vijf boeken zou elke interieurondernemer moeten lezen

De zomerperiode is de ideale tijd om een aantal boeken te verslinden en inspiratie op de doen voor je interieurbedrijf. We weten allemaal hoe moeilijk ondernemen in de interieurbranche kan zijn. Hoe fijn is het dan om als interieurondernemer te lezen hoe anderen het aangepakt hebben en dat je van hun verhalen kan leren? Daarom zet De Interieur Club 5 boeken op een rijtje die iedere interieurondernemer zou moeten lezen.1. Shoe Dog | Phil Knight
Één van de favoriete boeken van interieurondernemer Femke Furnée van FEST Amsterdam. Dit is het verhaal van de oprichter van Nike. Heb jij weleens van Phil Knight gehoord? Hij is dus de oprichter van Nike en vertelt in het boek zijn verhaal. Van een onzekere start-up met heel veel hobbels naar 's werelds meest iconische, game-changing en winstgevende merken.

2. Doen! | Jan des Bouvrie
Het verhaal van de man die Nederland leerde wonen. Een jongen die van zijn handicap – dyslexie – zijn kracht maakte, van een interieurarchitect die zich makkelijk beweegt in het artistieke milieu en de jetset van de jaren zeventig. Een levenslustige ondernemer die wil laten zien dat als je niet in een kasteel geboren bent, je er de rest van je leven aan kunt bouwen.

3. Een werkweek van 4 uur
Een van de meest populaire ondernemersboeken. Tim Ferriss beschrijft hoe jij een bedrijf kan opzetten dat bij jouw manier van leven past en hoe je deze onderneming efficiënt kunt leiden in vier uur per week. Voor een creatief beroep lijkt dit onmogelijk maar er staan zeker goede quotes, checklists en praktijkvoorbeelden in die jou verder kunnen brengen met je interieurbedrijf.

Bekijk hier alle vijf de boeken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.