Wat is het belang van nawalsen van pvc-vloer?

In de wereld van vloeren leggen en stofferen is het na walsen van een pvc-vloer een cruciale stap die niet overgeslagen mag worden. Het zorgt ervoor dat de vloer goed hecht, vlak in de lijm ligt en uiteindelijk minder kan gaan werken. Echter, om het optimale resultaat te behalen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle geldende voorschriften en deze nauwkeurig op te volgen. Zo begint Benno Broen van Floor Inspector zijn blog.


Foto: Wolff.

Hoe zwaar moet een wals zijn?
"Een veelvoorkomende discussie onder professionals is het gewicht van de wals. Sommigen beweren dat een wals van 25 kilo voldoende is, terwijl anderen pleiten voor 50 of zelfs 60 kilo. Het is logisch dat een zwaardere wals meer druk uitoefent dan een lichtere versie.

Echter, er zijn geen harde regels over het exacte gewicht dat nodig is voor het na walsen van een pvc vloer. Het is daarom verstandig om zowel de voorschriften van fabrikanten als de legvoorschriften als leidraad te gebruiken. Deze geven vaak goed onderbouwde aanbevelingen die specifiek zijn voor hun producten."

Lees hier de complete blog.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.