Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Ga maar in de schoenen van de klant staan, dan weet je hoe je geholpen wil worden'

"En dan kom je ineens een foto tegen op Facebook van ons geveltje van vroeger, wij denken aan de auto’s te zien dat deze foto in begin jaren 80 moet zijn gemaakt", begint interieurstyliste en kleuradviseur Monique Wondergem-Stork in een post op LinkedIn.Haar vader Stork senior is begonnen met de winkel en het vloerenbedrijf in 1965, dus in 2025 bestaan ze 60 jaar. "Mij is met de paplepel ingebracht, ga maar in de schoenen van de klant staan, dan weet je hoe je geholpen wil worden. En natuurlijk zijn lijfspreuk, eerlijkheid duurt het langst."

Monique vervolgt: "Iedere dag zijn wij met ons eigen team van vakmensen, trots dat wij mensen blij mogen maken met hun interieur!
Mensen voor miskopen behoeden dat is ons motto

Dus ga je verhuizen of verbouwen, zowel zakelijk als particulier, kom dan is gezellig bij ons in de winkel een kopje koffie/thee drinken en dan kunnen wij je alles vertellen over vloeren, raambekleding en muurbekleding."

Bron: Monique Wondergem-Stork

Publicatiedatum: