Prijsontwikkeling van spiegels en kinder- & babybedden onder de loep genomen

Regelmatig deelt meubelo.nl prijsontwikkeling op de Nederlandse meubelmarkt. Zo heeft het platform de productgroepen spiegels en kinder- & babybedden onder de loep genomen. Er is gekeken naar de 100 meest geklikte producten per categorie.Prijsontwikkeling spiegels

In tegenstelling tot de huidige prijsontwikkeling in de glassector waren er tot eind januari van dit jaar geen grote prijssprongen voor spiegels. pas sinds maart van dit jaar heeft de prijsspiraal een kleine sprong gemaakt, zij het in neerwaartse richting, in tegenstelling tot de stijging van de grondstoffen- en energieprijzen. Aldus meubelo.nl.

"Vermoedelijk is de consumentenvraag in dit segment gedaald en reageren handelaren om voorraden op te ruimen. Ze doen het liever zonder grote marges en vertrouwen op de verkoop om voorraden af te bouwen. Dit zijn dus geweldige tijden voor consumenten, want als je nu koopt, kun je echt besparen."Prijsontwikkeling kinder- en babybedden
Tot mei van dit jaar draaide de prijsspiraal voor kinder- en babybedden met lichte schommelingen omhoog. Een lichte krimp weerspiegelt de algemene ontwikkeling van de energieprijzen en de gestegen kosten van grondstoffen. De prijsdaling sinds mei is waarschijnlijk te wijten aan seizoensinvloeden, want in plaats van aan de inrichting van de kleintjes te denken, ligt de focus momenteel zeker op de zomervakantie en dus op een lichte daling van de verkoop, waarop retailers reageren met lichte prijsaanpassingen.

"Dit zal zeker weer veranderen over uiterlijk negen maanden of in de herfst, wanneer de volgende ABC-kinderen aan een nieuwe fase van hun leven beginnen."

Meer informatie:
meubelo.nl
https://www.meubelo.nl/shoppartnerschap


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.