In gesprek met Nicky van den Berg van Trendz

Maak kennis met team Trendz. Veel terugkerende exposanten zullen Nicky van den Berg vast al wel kennen als een van de accountmanagers. In dit interview gaat de organisatie met haar in gesprek en vertelt ze meer over wat ze in haar vrije tijd doet en het beste concert waar ze ooit is geweest.Wie ben jij en wat doe je?
"Mijn naam is Nicky van den Berg en ik ben Head of Sales van het team Retail & Interior. Samen met Laura, Gerard, Britt, Sander en Mascha organiseer is vakevent Trendz."

Beschrijf jezelf in 3 woorden
"Sociaal, creatief en ondernemend."

Wat is de beste film of concert die je afgelopen tijd hebt gezien?
"In juni ben ik naar Beyoncé geweest en dat was fantastisch! Zang, dans, showelemeneten, alles klopte! Eén van de mooiste films die ik heb gezien is Intouchables, zo’n goed verhaal en ondanks het heftige onderwerp toch veel humor."

Waar ben jij te vinden als je niet bezig ben met Trendz?
"In de dansschool voor streetdance! In mijn vrije tijd dans ik graag, zowel voor een voorstelling met de dansschool als op een festival. Ik ben gek op muziek en dat heb ik van huis uit meegekregen, de radio stond altijd aan bij ons thuis. Daarnaast ben ik met lekker weer nog wel eens te vinden op de tennisbaan en met minder lekker weer in de sportschool. Ook sta ik graag op de ski’s, we gaan elk jaar met familie naar de sneeuw, heerlijk! Tot slot ben ik sinds een tijdje bezig met nailart, lekker creatief."

Wat wilde je vroeger worden?
"Kapster, en dan vooral voor het creëren van mooie haarlooks, niet het knippen en kleuren."Wat staat er op je bucketlist dat je echt nog wil doen?
"Graag zou ik nog een paar dagen naar Sziget willen, dat festival wat in Boedapest wordt gehouden. Ook mooie reizen naar ondere Zuid-Afrika, Lapland en West-Amerika staan nog op mijn lijstje."

Wat is je band/connectie met Trendz?
"Ik heb de opleiding Interieurontwerp gedaan en vind bezig zijn met interieur nog steeds erg leuk. Ik heb pas mijn badkamer een upgrade gegeven, heerlijk om te doen! Daarnaast vind ik het leuk om in contact te zijn met mensen, het sociale en organisatorische stuk spreekt mij heel erg aan."

Wat heb je geleerd over deze sector?
"Binnen deze sector zijn er veel verschillende takken die meer met elkaar te maken hebben dan op het eerste oog lijkt. Er werken mensen met hart voor de zaak en er zijn veel trouwe partners waardoor we met elkaar elke keer weer een mooi event neer kunnen zetten."

Waarom moet men in augustus Trendz bezoeken?
"De komende editie hebben we weer mooie samenwerkingen voor het Bloemen & Planten Podium, maar ook is er een Designersarea op de beurs en worden de trends gepresenteerd door TopInterieurOntwerpers. Daarnaast hebben we weer een heel mooi aanbod aan deelnemers die staan te popelen om hun nieuwe collectie te laten zien!"

Trendz Najaar 2023 is dit jaar te bezoeken op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 augustus 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Registreer je nu voor een bezoek aan Trendz Najaar 2023 via deze link.

Meer informatie:
Trendz Vakbeurzen
www.trendzvakbeurzen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.