Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van 4 t/m 22 september in Tiel

LABEL51 klaar voor B2B Interior days

Trends ontdekken, hier snel op inspelen en vervolgens je eigen collectie creëren. Het kan allemaal op de B2B Interior Days van LABEL51.

Van 4 t/m 22 september 2023 opent LABEL51 de deuren van haar Experience center weer, voor de últieme merkbeleving. Met nooit eerder getoonde collecties en exclusieve kortingen is dit een evenement dat je niet wil missen. Voor iedere winkelier die zijn winkel wil vullen met de nieuwste trends óf met een eigen collectie. Voor iedere projectinrichter die snel uit voorraad wil leveren óf extra omzet wil behalen door groot in te kopen. Voor ieder meubelmerk, groothandel of iedere inkoopgroep die een eigen product wil ontwerpen óf zelfs een complete lijn in de markt wil zetten. ''Op de B2B Interior Days vind je dé oplossing om jouw onderneming naar een volgend niveau te tillen.''

De B2B Interior Days vinden plaats tijdens de Meubelhart dagen in Beusichem en de Najaars Vakdagen van de Woonindustrie. Het LABEL51 Experience Center ligt in het centraal gelegen Tiel, waardoor een bezoek makkelijk op één dag te combineren is. De uitgelezen kans om de voordelen zelf te ontdekken!

''Dit evenement mag je niet missen, dus plan snel een afspraak in:''
-Calendly - Carmen van den Brink
-Calendly - Yvonne van de Kant
-Calendly - Edwin den Ouden

Meer informatie:
LABEL51
De Geer 8
4004 LT Tiel
[email protected]
www.label51.nl